NINA RADULOVIĆ PROGOVORILA O BORBI SA BOLEŠĆU: To je trenutak kad shvatiš da moraš da staneš ispred svog neprijatelja! (FOTO)

0

Nina Radulović je jedna od najpoznatijih voditeljki i sve je iznenadilo kada je javno progovorila o bolesti koja je muči a radi se o diskus herniji koja je prisutna već godinama. Voditeljka je prije dvije godine imala i operaciju na kičmi a ispričala je i kako se tada nosila sa situacijom.

Rekla je da joj je bilo poznato da je svaka operacija kičme rizična kao i svaka druga operacija uostalom jer se uvijek ešto može iskomplikovati. Njoj su ljekari rekli da joj je ta operacija neophodna ako ne želi da cijeli život trpi bol i da u svojoj 34-oj godini postane potpuno nefunkcionalna i ona je tada morala da se suoči sa bolešću koju je nazvala svojim neprijateljem .

Na svi sreću operacija je dobro prošla i danas uživa u odgajanju svog sina Lava koji se rodio 2011. godine kada je bila u braku sa poznatim glumcem Branislavom Lečićem. Ona je istakla da nikada svog sina ne primorava na razgovor ali mu se uvijek nudi i daje do znanja da je tu za njega ako mu treba pa čak i onda kada je najumornija.

Uvijek čeka trenutak kada je on raspoložen za razgovor pa makar to bilo i u ponoć samo da bi bila uz njega i smatra da je dio vaspitanja i odgoja djece posvećenost i pažnja pored ljubavi. Nina i Lečić su se razveli prije pet godina ali su ostali u dobrim odnosima i dogovaraju se oko odgajanja svog sina. Lav živi sa Ninom ali je jako često i kod tate i bude mu  lijepo sa njim. Iastakla je i da je ona puno stroži roditelj od Leke ali je Lav na to navikao.