NIKOLINA SE VRATILA NA VIDOJEV GROB! Neočekivan potez udovice, od prijatelja tražila da joj nešto učine! (VIDEO)

0

Jučer je na Novom groblju u Beogradu sahranjen poznati istoričar umjetnosti Vidpje Ristović koji je iznenada preminuo u svojoj 44-oj godini života. On potiče iz bogate beogradske porodice a u javosti je bio poznat kao muž hrvatske voditeljice Nikoline Pišek sa kojom je u braku bio posljednjih osam godina i sa kojom ima kćerku Unu Sofiju.

Ovo je Vidoju bio drugi brak a sa prvom suprugom Lenom također ima kćerku Mateu koja je na sahrani svoju mlađu sestru cijelo vrijeme držala za ruku. Nikolina je bila vidno potrešena i cijelo vrijeme ju je pridržavao njen svekar Miša Grof čije j e pravo ime Viktor Ristović iako je dan ranije na račun svoje snahe izrekao dosta ružnih riječi.

Naime kada su ga novinari pitali za podjelu nasljedstva nejgovog sina on je rekao da je sva Vidojeva imovina na njegovo ime i da Nikolina neće dobiti ništa a izrazio se na prilično vulgaran način. Zato je moge iznenadilo kada su ih vidjeli zajedno u društvu na groblju na kojem ne bio veliki broj Vidojevih prijatelja i poznanika.

Nakon što je sahrana završena i ljudi koji su bili prisutni su se razišli Nikolina se vratila ponovo na grob svog supruga a sa njom su bila dva prijatelja koji su je pridržavali. Ona je željela u miru da se oprosti od Vidoja a od prijatelja je tražila da slikaju njegov grob koji je bio prekriven vijencima i cvijećem jer je htijela da ima uspomenu koju će moći da pokaže kćerki.

 

Preporučujemo