NIKOLINA PIŠEK SE UPRAVO OGLASILA IZ BOLNICE: Potresne riječi, evo šta je poručila svima!

0

Proteklog vikenda poznata voditeljica Nikolina Pišek je jedva izvukla živu glavu poslije trovanja ugljen monoksidom, kada je zbog građevisnkih radova u zgradi u kojoj živi pukla cijev.

Da situacija bude još gora, sa njom je u stanu bila i njena kćerkica, ali na svu sreću imala je bliže simptome. Sada se Nikolina obratila svim svojim fanovima na društvenim mrežama pravo iz bolničke postelje.

-Jer sam još uvijek živa, kao i moja mala djevojčica. I kćerkica prijatelja koja je to poslijepodne 06. februara, bila kod nas na igranju. Samo zbog intuicije mog muža obje preživjele smo trovanje ugljen- monoksidom.

Una je bila lakše otrovana od mene zbog razlike u visini, iz istog razloga su živi moji psi zbog toga što žive i dišu na 30ak centimetara visine. A CO je lakši od vazduha, i prvo će zapuniti gornje dijelove vaših stanova.

Zavisno o kubikaži prostora i brzini kojom curi, i o visini vaših svodova, tim tempom će vas zapravo i ubiti. I to tiho. Bez alarmirajućih znakova da vaša vitalna tkiva upravo u tom trenutku odumiru.

Preporučujemo