NIKOLIJA SE OGLASILA NAKON ŠTO JE RELJA PRIZNAO DA IMA NOVU DEVOJKU: Evo ko je u pitanju, OBJAVIO NJENU SLIKU, IZNENAĐENI?

0

U nastavku današnjeg članka jedna tema koja nam dolazi iz sveta šou biznisa, i koja definitivno dobro dođe u ovim hladnim i kišnim danima. Naime, pevačica Nikolija Jovanović i reper Relja Popović nedavno su dobili drugo dete, još jednu ćerkicu, što su naravno odmah podelili na svojim profilima na društvenim mrežama.

Pevač nije krio sreću što je po drugi put postao otac i podržavao je svoju partnerku i sačekao je po izlasku iz porodilišta, i pokazao da će moći naravno uvek da računa na njega, što je sasvim normalna stvar. Ipak, danas se pojavio tvit na popularnoj društvenoj mreži, na koji je i sam Relja reagovao i svojim riječima zbunio sve, a evo o čemu se zapravo i radi.

Relja Popović uhvaćen prošlog četvrtka u bioskopu, u tržnom centru, sa drugom devojkom. Ljubili su se na zadnjem sedištu, ona ima kratku, plavu kosu, napisala je neka devojka, na šta joj je reper, odmah i odgovorio. “Da me ne pitaju ljudi, istina je da imam novu devojku – napisao je Popović na svom Instagramu.

Preporučujemo