NIKO NIJE ZNAO ČIME SE BAVI! OVO JE SIN SAŠE POPOVIĆA… Kada čujete čime se bavi I KAKO IZGLEDA, SRCE ĆE VAM STATI!! (FOTO)

0

Danas pišemo o novostima koje nam dolaze sa domaće estradne scene, a ne može proći niti jedan dan bez toga. U javnosti malo ko zna da je Žika Jakšić, inače producent “Zvezde Granda”, kompozitor i tekstopisac, pored sina Dušana kojeg je dobio u braku sa Dajanom Paunović, ima i sina iz prvog braka koji se nikada ne pojavljuje u javnosti.

Stariji Žikin sin se zove Andrija i živi u Njemačkoj gdje i radi kao najmlađi enolog. Svom ocu je napravio vino pod nazivom “Nikad nije kasno”. On je na sve moguće načine koristio prilku da posjeti svoju porodicu. Žika se od Dajane razveo prije 4 godine, ali ono što je zanimljivo jeste da ona nije jedina poznata dama u njegovom životu.

Ono što javnost sigurno ne zna jeste da je on bio u dugogodišnjoj vzei sa Slavicom Ćukteraš. Njihova veza je počela na samom početku njene karijere, li je 2008. godine došlo do prekida njihove veze. Ona je pronašla utjehu u italijanskom operskom pjevaču Marčelu Bedoniju, dok je Žika uplovio u vezu sa Dajanom.

Preporučujemo