NIKO NIJE MOGAO DA VERUJE DA GLEDA U ĐINĐIĆEVU ŽENU! Ružica živi kako žena iz senke, važila je za VRSNU LEPOTICU!

0

Mnogi se slažu da je ubistvo premijera Srbije Zorana Đinđića koje je izvršeno 2003. godine odvelo Srbiju u sasvim drugom smjeru od onoga koji je on želio a to je moderna, demokratska i evropska država. Njegova udovica Ružica se nakon njegove smrti jako rijetko pojavljivala u javnosti i već skoro dvadeset godina živi život kao žena iz sjenke.

Od onog trenutka kada je njen muž i otac njene djece ubijen ona se povukla daleko od očiju medija i javnosti i posljednji put je viđena kako prisustvuje sahrani Ivana Tasovca. Jedini dan u godini kada javnost Srbije ima priliku da je vidi je 12. mart kada obilazi grob svog ubijenog supruga i uglavnom uplakana ona odnosi cvijeće na njegovo posljednje počivalište.

Ona je svoj život posvetila djeci sinu Luki i kćerki Jovani koji su danas odrasli i uspješni mladi ljudi koji putem koji su izabrali koračaju dostojanstveno poput svoga oca. Jovana je diplomirala komunikologiju 2013. godine a master iz oblasti socijalne kognicije je završila u Londonu i danas radi u vladi Srbije u timu za razvijanje i sprovođenje politike socijaslnog uključivanja.

Ona je imala 13 godina kada je njen otac ubijen a svi se slažu da jako svjim temperamentom podsjeća na Zorana dok je izgledom kopija svoje majke. Papraci su prije nekoliko dana uspjeli da snime Ružicu Đinđić na ulici i svi se slažu da iako je na pragu sedme secenije izglead odlično i još uvijek je prava dama kakva je oduvijek  i bila i ljepota koja je oduvijek izdvajala iz mase je i dalje tu.

 

Preporučujemo