“Niko neće imati Gući stepenice!” JOŠ MALO, PA SE USELJAVAM U DVORAC: Dragana o MILIONSKOJ porodičnoj kući od 12.000 kvadrata!

0

Svima je poznato da je Dragana Mirković osebujan cvetak, koji je pomalo i narcisidan, a sve će bam biti jasno kada pogledate njen Instagram profil. Jako je očito da pati od skupih detalja, a komentari ljudi koji se razumeju u enterijer i sam dekor, su uglavnom negativni. Kažu da “Luće iz Kasindola” nikako nema stila, i da joj džaba silni milioni, kada jednostavno nema ukusa. 

To se najbole moglo videti još prošle godine kada je imala veliki nastup na Ušću, i kada se pojavila u novoj haljini koju je u popularnom Monte Karlu platila oko 7.000 evra, a ona je izgledala kao zadnji kič. Sve to joj se dešava u poslednjih 10 godina, kada je otpustila svoga stilistu, uz obrazloženje da nema potrebu nekoga da plaća, za nešto što i ona sama zna. 

Međutim, kao vreme prolazi jednostavno nam nije jasno kako nije shvatila da nema ukusa za boje i razne kombinacije, a to je već par puta pokazala kada je pokazala unutrašnjost svoje velike vile koju ima u Beču. Kada je pokazala kupatilo sa svarovski nakitom, izazvala je jako puno bure na društvenim mrežama. Mnogi su je osudili zbog toga, i rekli da je mrtva parada očaja i kiča u pitanju. 

Sada celu vilu renoviraju, a ima čak 12.000 kvadrata i treća je najveća u Beču, a kako je izjavila Dragana Mirković laska joj kada kažu da je najbogatija na estradi, ali sve to je zaradila sa svojih 10 prsta. Kako je izjavila pre par dana, iznenađenje u dvorcu će da budu i stepenice od Gući firme, koja je specijalno za nju uradila nešto ovakvo. 

Preporučujemo