NIKO NE ZNA KAKO DANAS IZGLEDA ČOLIN DVOJNIK! Bio zvezda u usponu, a onda ODJEDNOM NESTAO: Ovo je ON, bićete u NEVERICI! (FOTO)

0

Muzička industrija je širom svijeta jako šarolika i treba se stalno truditi da nekako osvojite publiku. Neki nestanu po nekoliko godina da rade na svom narednom umjetničkom djelu, dok neki razrađuju formule kako da izbace što popularniju pjesmu ili da smisle neki novi imidž za sebe koji će biti upamćen.

Dosta ljudi ne uspije dostići neku visoku slavu mimo par manjih hitova i to je slučaj i kod nas. Takva je priča i pjevača Amira Kazića kojeg svi znaju pod imenom Leo. Ovaj pjevač je sredinom 1990-ih važio za dvojnika Zdravka Čolića i neki su pisali priče o tom kako je on njegov sin. Leo se uvijek smijao ovome, ali je to shvatao kao kompliment. Već dugo nije toliko poznat kao u to vrijeme, unatoč hitovima kao što su “Ljubi Ljubice”, “Sram te bilo”, “Ivana” i duet sa Severinom pod nazivom “Kreni” i čini se da su ga mnogi zaboravili.

U intervjuu koji je skoro dao za jedan časopis, otkrio je da je i dalje aktivan i da svake godine učestvuje u slovenačkom festivalu “Zlatne žice” sa odličnim rezultatima. Izdao je i kompilaciju hitova “Best of” za hrvatsko tržište i redovno organizuje svirke po Jadranu gdje okupi mnogo obožavatelja.

Čini se da mu opis Čolinog dvojnika nije donio toliko slave kao što su mnogi možda očekivali, ali Leo je, čini se, sasvim zadovoljan svojom karijerom i životom. Kada su ga pitali da li planira nastupiti u Beogradu, rekao je da je bilo ponuda, ali da čeka pravi trenutak za to.