NIKO NE ZNA GDE JE NESTALA DANIJELA VRANIĆ: Promenila IME I PREZIME, zbog Lukasa se propila, a HELIKOPTEROM došla na svadbu! (FOTO)

0

Pjevačica Danijela Vranić se sa estradne scene povukla kada je bila na vrhuncu svoje popularnosti prije deset godina i kao da je u zemlju propala. Nju su svojevremeno zvali kraljicom splavova i iako su mediji pokušavali posljednjih ogdina da dođu do nje i saznaju gdje je i čime se bavi to je bilo neuspješno.

Pojavljivale su se razne špekulacije poput one da je Danijela kupila stan u Beogradu na vodi a druge su govorile da se vratila u porodični dom u Valjevo a posljednja kaže da Danijela živi u Koceljevu pored Šapca ali ništa od ovoga nije potvrđeno. Novinarska ekipa Kurira je krenula tragom ovih glasina i stigla je u Koceljevo gdje su našli Danijelinu prijateljicu koja im je rekla da ni pjevačica niti njena porodica ne žive u ovom mjestu i da ona tu nije dolazila već godinama.

Prije je porodica imala ovdje stan ali su ga prodali  i koliko ona zna Danijela je kupila plac i kuću u blizini Valjeva i sada se bavi poljoprivredom. Ona je otkrila i da Danijela nipošto ne želi da mediji pišu o njoj pa je tu nekretninu kupila pod drugim imenom ali joj nije poznato da li je pjevačica promijenila identitet ili je za nju kupio kuću neko drugi.

Ona je ispričala i kako je Danijeli jako teško pao prekid veze sa Acom Lukasom i da se nakon njega odala alkoholu i ugojila se i smatra da a anikada nije preboljela. Jedan bivši komšija iz Koceljeva je otkrio kako je Danijela kada se udavala njena sestra došla po nju sa mladoženjom u helikopteru i o tome se kasnije pričalo godinama a to je bilo u vrijeme kada je harala estradom.