NIKO NE MOŽE DA VERUJE! Spakovala je kofere i sve MORALA DA NAPUSTI… Ovo je bolna tajna “Praktične žene”, zbog koje ćete se naježiti…(FOTO)

0

Mnogo se u poslednjih par meseci diglo prašine oko voditelja iz cele regije, a pri tome svakako prednjače oni iz Srbije, koji su od Jovane Joksimović preko Jovane Jeremić dizali najviše prašine u poslednje vreme. Obe su postale popularne više nego što to realno i zaslužuju kada su dale otkaz na svojim matičnim televizijama, i onda su se nedeljama raspredale afere i priče šta sse to zapravo desilo?

Međutim, u seni njih dve uvek imamo voditeljki koje su sa svojim radom i trudom možda zaslužili da budu i ispred njih, ali eto, tako im se zalomilo, pa uživaju iz prikrajka. Jedna od takvih je svakako žena koja ej poznata po nadimku “praktična žena”, nego po svom pravom imenu i prezimenu. 

Njeno ime je Nataša Pavlović, a detinjstvo joj je bilo ispunjeno traunuma, jer je sa roditeljima kao izbeglica iz agreba 1991 godine stigla u Beograd. Trebale su joj pune 2 godine pa da shvati da se nikada više neće vratiti u svoj rodni grad, kod svojih prijatelja iz škole, i morala se privikavati na novu sredinu, novo društvo, pa čak i novi jezik, to jeste ekaviccu. 

U srednju školu je upisala u petu gimnaziju na Novom beogradu, a u njenom razredu je bilo čak 1o izbeglica, tako da se jako brzo privikla naa nove kolege, a i ostali učenici su učinili sve da se oseća ugodno. 

Preporučujemo