“Nikakav otac, još gori suprug – OLOŠ”: Porodica mu digla SPOMENIK, ali takav da je bolje da nije! (FOTO)

0

Svakako da je jedan od najvećih šokova koji neko može da doživi u životu, jeste to kada ostane bez drage osobe. Najgore je kada je to neko iz porodice, a svakako majka, otac brat ili sesstra je svakako jedan od najvećih šokova za jednu osobu. 

Baš iz tog razloga, svi oni se trude da mu pogrebno mesto bude uredno, i svakako da mu urade spomenik što je pre moguće. Jako puuno puta smo do sada pisali o pogrebim mestima, ali i spomenicima koji su na ovim prostorima uvek na rubu skandala. Nekada se stvarno zapitamo, šta se dešava u ljudskim glavama kada se odluče za neki spomenik koji izazove jako puuno pažnje. 

Uvek smo do sada predstavljali spomenike koji ssu bili poslednja želja pokojnika, i onda su njegovi bližnji o i stavljali na sam spomenik, ali ovaj je totalno drugačiji, jer čisto sumnjamo da je ovo bila njegova poslednja želja. Veruje se da su njegovi bližnji ovo sami napisali na spomeniku, a sada se postavlja pitanje, šta im je on toliko skrivio da ovo napišu na spomeniku?

Verovali ili ne, na ovom spomeniku je verovatno njegova supruga ili sin napisao sledeće:” Nije bio nikakav otac, za života nije doprineo apsolutno ništa. Bio je loš suprug, ološ i bitanga”. Verujemo da ipak nije zaslužio nešto ovakvo da mu se nađže na spomeniku, ali eto, opet nas ima apsolutno svakakvih u životu. 

Preporučujemo