Nikad viđene privatne fotografije: Ovako su Srđan i Dijana Đoković izgledali na svom skromnom venčanju pre 36 godina, nikada ih ne biste prepoznali!

0

Slavni srpski teniser koji je donedavno bio prvi u svijetu a svi ga znamo, to je Novak Đoković, je u zadnje vrijeme u problemima. Zbog toga što ne želi da se vakciniše protiv COVID-19, nema sreće kada su u pitanju grand slam turniri i nema prava da se takmiči kao što je prije.

Pored toga, dosta je mečeva nedavno i izgubio i mnogi vjeruju da se bliži kraj njegove karijere. Ipak, on je i dalje omiljena ličnost u Srbiji i njegova porodica je veliki hit u medijima kao i sa Novakovim obožavateljima. Mnogi prate i njegovu suprugu ali i njegove roditelje. Dijana i Srđan Đoković su svima omiljen stariji par i vole slušati priče o njihovom ljubavnom životu, a mi vam danas otkrivamo kako su se oni upoznali i dajemo vam priliku da vidite dosad neviđene fotografije sa vjenčanja i iz dana zabavljanja u 80-im u bivšoj državi Jugoslaviji.

Njih dvoje su se upoznali na skijanju kad je Dijana pokušavala da postane instruktorka skijanja i odmah su postali privrženi jedno drugom. Vole da se šale kako je došla da skija pa se nasankala tako što se zaljubila u Srđana, ali njih dvoje su nerazdvojni i život su posvetili sinovima Novaku, Marku i Đorđu.

Mjesto gdje su se upoznali je skijaška staza na Kopaoniku i brzo su se zbližili nakon toga, te su se nakon samo sedam mjeseci zabavljanja konačno i uzeli. Dijana je jednom prilikom otkrila da nije mislila da će Srđan ostati s njom nakon što je zatrudnila s Novakom, ali to se na kraju nije obistinilo i ostali su zajedno.