NIKAD JOJ DOSTA PARA! Breni Rusi i Crnogorci NUDE 300.000 evra za restoran na Zlatiboru: NEĆE! Uzela OVU ponudu od Albanaca…(TUGA)

0

Za Lepu Brenu vež duže vreme kruži priča kako je jako velika škrtica, i kako joj ne možete izbiti nijedan euro iz džepa ako to ne zaslužite. Dokaz tome je njeno nedavno letovanje u Crnoj Gori, kada je sa Bobom bila u jednom novom hotelu, i to na kompenzaciju?!

Sve će da prelomi preko Zvezdi Granda u septembru,a noć ovde košta skoro 15.000 dinara, a što bi plaćala kada može i na kompenz? Da stvar bude još žalosnija, ona je samo par dana ranije od prodaje svog udela u Zvezdma Granda inkasirala skoro 15 miliona evra, a u Crnoj Gori na letovanju nije potrošila ni feninga, jer je sve bilo “all inclusive”. 

Pitali su je fanovi na Instagramu ispod gotki koje je postavljala, pa Breno hoćeš li milione poneti u grob sa sobom! Slažete li se vi sa ovim pitanjem? I za njenog supruga Bobu Živojinovića također vredi ista priča, a dokaz je tome da su vilu na Bežanijskoj kosi dali na bubanj, cenili su je za 1,8 miliona evra, a čovek koji im je ponudio 1,6 miliona su glat odbili. Na kraju su ipak odlučili da je zadrže u svom vlasništvu, jer nisu mogli dobiti cenu za nju koju su i planirali. 

Sada novi info a to je da je za ekskluzivni restoran koji drži u srvu Zlatibora, odbila je ponudu za kupovinu od crnogoraca i Rusa, ali je ipak po svemu sudeći prihvatila bogatu ponudu jednog albanca. Ona traži 300.000 evra za njega, a jedan biznismen iz Kermendia joj je ponudio opciju za 30.000 manje, što je ona odbila. Također ponudio joj je tu cifru ali na 2 puta, a ona sada razmišlja. 

Preporučujemo