Nika Tošić otvorila vrata svoje sobe a tamo GARDEROBER I KOZMETIČKI STO koji su san svake devojke, a pored njih.. (VIDEO)

0

Jelena Karleuša je jedna od najpoznatijih estradnih ličnosti u regiji i iako već jako dugo nije izdala novi album o njoj se u medijima piše skoro svaki dan uglavnom zbog skandala koji je prate ili koje sama pravi.

Oni su najčešće vezani za njen brak sa poznatim fudbalerom Duškom Tošićem koji traje već 14 godina i iako su ih mediji do sada nebrojeno puta razvodili njih dvoje su još uviek zajedno. Posljednji skandal u njihovoj kući se desio na pravoslavni Božić kada je pjevačica supruga prijavila za zlostavljanje što je on negirao a epilog cijelog slučaja je bila zabrana prilaska koju je Duško dobio u trajanju od mjesec dana.

Svi su sa nestrpljenjem čekali razvoj situacije ali izgleda da je par uspio da izgladi nesporazume jer je Jelena za Valentinovo objavila fotku a u komentaru je napisala kao je dobila 3.333 ruže dok se na slici vidi i njen muž. Par ima i dvije kćerke Niku i Atinu a starija koja je već tinejdžerka je jako popularna na društvenim mrežama i ima veliki broj pratilaca.

Nika je na društvenoj mreži Tik Tok prava zvijezda a njeni videi koje tu objavljuje imaju i po nekoliko hiljada klikova i lajkova. Videa Nika najčešće snima u svojoj sobi koja je pravi mali raj za djevojke i ima čak i svoje privatno kupatilo. Soba je prostrana i sva je u svijetlim tonovima a u njenom centru se nalazi veliki krevet pored kojeg je i ogromno ogledalo. Tu je i polica sa igračkama i knjigama ali i kozmetički sto prepun proizvoda za njegu. Video pogledajte ovdje.

Preporučujemo