Novo

Nije nikakva prevara: Za samo pola sata možete dobiti pasoš države Malte i tako postati građanin EU: Evo i kako!

Iako mnogi misle da se govori o falsifikovanim dokumentima, ovo je istina i radi se o pravim, legalnim i zvaničnim pasošima države Malte, i što je najbolje u vezi svega jeste da nema potrebe da pričate o svojoj prošlosti, i ukoliko ste imali probleme sa kriminalom ili ste nekim slučajem terorista možete doći do pasoša bez velikih problema.

Neki smatraju da je ovo jedan od puteva za EU, ali taj put je dosta dalek jer se sve svodi na jednu vrstu institucionalne prevare, jer se smatra da bi za ovakve dodjele pasoša trebale da se uvedu određene ša čak i rigorozne mjere bezbijednosti.
Država Malta je već par mjeseci u centru pažnje zbog podataka koji su došči do medija koji govore da veliki broj ljudi iz Rusije dolazi u Maltu i tu ostavljaju svoje milione koje su zaradili na ko zna koji način.


Adrese pojedinih novih državljana su posebno interesantne jer su većino smješteni u nekim restoranima, benzinskim postajama, garažama, pa i običnim šupama.
Međutim komisija EU nije još uvijek zabrinuta sa ovim podacima jer govore da se vize i dalje detaljno pregledavaju.

Ali Evropska unija će obaviti par izvještaja o tim novim državljanima ali i ulagačima gdje će biti jasno ko trguje sa zlatnim vizama, koje se smatraju kao podmićivanje.
Ali osim Malte i Crna Gora radi slične stvari jer se primjetilo da mnogi dolaze u Crnu Goru i dobijaju državljanstvo ove zemlje.


Iako to može značiti da Crna Gora pomću toga dolazi do nekih novčanih sredstava sigurno je da zbog ovog problema se udaljavaju od ulaska u EU.

Oglasi – Advertisement