NIJE JECA, NIJE CECA, ONA JE NAJBOGATIJA SRPSKA PEVAČICA: Na nogama nosi zlato, a tašna joj vredi ko 2 veća stana!

0

Na srpskoj estradi postoji veliki broj pjevača i pjevačica koji sa manje ili više uspjeha grade svoje karijere a samo nekolicina njih ima status prave estradne zvijezde. Sigurno su najpopularnije Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović koje su u muzičkim vodama već decenijama i mnogi misle da su njih dvije i najbogatije pjevačice što nije tačno.

Naravno i njih dvije su zaradile veliki novac tokom godina ali najbogatija pjevačica je Dijana Janković koja je nastupala pod umjetničkim imenom Didi Džej a koja je bogatstvo stekla na staromodan način, to jest udajom. Njen muž je dvadeset godina stariji IT stručnjak Danijel Rokvić i posljednjih godina njih dvoje vrlo rijetko dolaze u Srbiju.

Kada ipak dođu tada borave u svojoj vili koja ima 500 kvadrata i sve u njoj jednostavno pršti luksuzom. Imaju stalno zaposlene čak tri kućne pomoćnice koje vode brigu o vili a samo Dijanin garderober zauzima veliki dio a stvari koje se u njemu nalaze vrijede kao pola kuće.

Dijana je otkrila da sada namjerava da renovira cijeli jedan sprat i cijelog ga pretvori u mjesto u kojem će čuvati svoju garderobu. Jedan zid će biti samo za obuću dok je drugi planiran za smještaj torbi a u toj kolekciji se nalazi i Hermesova Birkin torba čija je cijena kao dva stana u Beogradu. Za ovu torbu postoji i lista čekanja od šest godina a njena cijena je 100 hiljada dolara. Cijeli sprat će biti  u staklu i ogledalima a nedavno je pjevačica kupila i cipele koje na sebi imaju zlatne roleks satove.Didi je podijelila i snimak sa svoje jahte koji je izazvao veliki broj komentara.

Preporučujemo