NIJE IZDRŽALA DUGO… Izgubila kosu, hemoterapija je sahranila! MILJANA NEMA POJMA NIŠTA…(FOTO)

0

Mi danas malo govorimo o rijaliti programima, a svakako da je prva na rasporedu Zadruga, koju generalno celi Balkan gleda. Tamo je realnom najjača ekipa, i Parovi koliko god se trudili da ih stuhnu, nikada neće imati takav ruster i ekipu koja bi mogla da stane Željku Mitroviću i Pinku na crtu. 

Reallno, verujemo da je u pitanju novčani angažman, jer je logično da TV Pink, itekako više može da plati u odnosu na Happy TV. Dovoljno je pogledati samo novčani paket koji je dobio sam Kristijan Golubović,m koji je po izlasku iz zzatvora dobio na ruke 50 hiljada evra do početka rijalitija. Onda je pre samog početka u septembru, na račun dobio 350.000 dodatnoh novaca,a špekuliše se da je dobio i stan u centru u Beogradu na vodi, pre samo 2 meseca. 

Miljana Kuličć je također jedna od plaćenijih rijaliti igračica, na je u prethodne 3 sezone inkasirala skoro 750.000 evra, što je svakako solidna cifraa, ali njena majka Marija je morala izaći iz rijalitija jer je teško bolesna. Podsećamo, ona se operisala još pre 2 meseca kada joj je ustanovljen tu mor limfnih žlezda, i sada je na procesu hemoterapija, a oni koji su je videli rekli su da je pola nema. 

Kosa joj opada, trepavice također, a za malog Željka se trenutno brinu Miljanine 2 sestre, dok se marija pozabavila sama sobom. Kako se saznaje, njoj nisu smeli javiti da joj je majka u jako lošem stanju, jer niko ne zna kako bi ona reagovala da sazna da joj pola majke nema. 

Preporučujemo