NIJE ARKAN TAJ KOJI JE CECU NAPRAVIO ZVIJEZDOM- ” Upoznali smo se na plaži, bio je šokiran kada me je vidio”- ON MI JE PROMIJENIO ŽIVOT (FOTO)

0

Jedna od najvećih zvijezda narodne muzike u Srbiji, ali i na ovim prostorima je svakako Ceca Ražnatović, koja je svoju pjevačku karijeru krenula sada već davne 1988. godine kada je izdala svoj prvi album kojeg je nazvala po svom prvom velikom hitu ”Cvetak zanovetak” Da bi postala di estradnog svijeta, tu joj je mnogo pomoglo i poznanstvo sa poznatim harmonikašem Mirkom Kodićem. Njih dvoje su se upoznali u Crnoj Gori gdje je Ceca pjevala kao radna pjevačica, a u jednoj Tv emisiji je Ceca otkrila kako je tada dobila angažman na crnogorskom primorju:

“Ja nisam svoju karijeru započela ispod šatora, ja sam sa samo deset godina počela da pjevam, pjevala sam svadbe, rođendane, ispraćaje. Bila sam čudo od djeteta, pa smo otišli u Sutomore na odmor, a posljednji dan smo otišli na večeru gdje je svirao jedan bend uživo. Tada su pitali da li jedna mala može nešto da im otpjeva. Gledali su ko je “koleginica”, a ja sam imala tada samo 11 godina. Čovjek je tada pitao: Ovo dijete? Da li se vi šalite sa mnom?”

Dalje je Ceca u vezi ovoga događaja otkrila i ovo: ” Već je bio fajront, razišli su se gosti, ja zapjevam pjesmu Nade Obrić i odjednom masovno se ljudi vraćaju u baštu i kreću aplauzi meni i bendu. Tada je šef zamolio moje roditelje da produže ostanak, da dobijem angažman, a ja sam tada u tom trenutku već bila profesionalac. Ja sam kukala da ostanemo, zbog toga što je meni to značilo. Nadala sam se da će me ćuti neko od bitnih ljudi, urednici i muzički producenti bili su veoma rigorozni”,– a onda je Ceca otkrila i kako se desio sudbonosni susret sa Mirkom Kodićem.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE

 

Preporučujemo