NEVIĐENO ČUDO U SRBIJI!: Vlasnici firme ŠOKIRALI radnika za rođendan, ZAMALO nije napo u nesvijest! – Evo šta su mu uradili (VIDEO)

0

Jako je teško naići na neku sličnu vijest i informaciju, jer je jako teško pronaći među današnjim privatnicima nekoga ko bi mogao pozitivno da iznenadi svoga radnika.

Vjerujemo da se svi sjećate slučaja od prošle godine, kada je jedan vlasnik firme iz Bosne i Hercegovine, iznenadio svoga radnika, tako što mu je kupio Mercedesa za njegov 36 i rođendan.

Kada nije bio pao u nesvijest, jer nije vjerovao da bi neko platio za njegov poklon toliko para. Vlasnik je vrlo dobro znao kakvog radnika ima, i na taj način je htio da nagradi njegovu višegodišnju vjernost i odanost prema poslu. Za danas opet jedna sličnaa priča, koja se desila u Srbiji. Sve se desilo u Leskovcu u firmi “Metla komerc”, a prije par dana su svog zaposlenika pozvali u kancelariju, a on nije ni zamišljao kakvo mu iznenađenje spremaju.

On je taj dan proslavljao rođendan, a kada je ušao u kancelariju, tamo ga je dočekao

direktor, koji mu je uručio ključeve od stana. Mislio je da je u pitanju neka šala,a onda kada je shvatio da je sve ozbiljno zamalo da se sruši u nesvijest, ispričao je on.

Miloš Marinković, vlasnik ove firme je rekao za Stanojevića da je on najbolji radnik ove firme, i da nije jedini koji će dobijati rođendanske poklone. On je na ovaj način napravio jako dobar stimulans za sve ostale svoje radnike.

Preporučujemo