NEVIĐENA DRAMA U PORODICI ŠAULIĆ! Goca napala sina MIHAJLA! UKALJAO SI NAM OBRAZ, LETIŠ IZ KUĆE! A kad saznate ŠTA je URADIO?! (FOTO)

0

Porodica Šaulić je uvek bila jako zanimljiva i oko nje su uvek bile neke intrige. Nije se puno znalo o njima dok nije preminuo sam Šaban Šaulić, glava porodice, a na samoj sahrani se odmah saznalo za njegovog sina iz prvog braka koji se zzove Robert. Čovek koji danas ima 40 godina, i koji je bolestan, odmah se našao na udaru supruge Goce. 

Čovek se nije ni ohladio u grobu a Goca mu je odmah počela pretiti kako neće ništa dobiti od nasledstva, jer je ona dok je još bio mali njegovoj majci dala 50.000 tadašnjih maraka samo da ne traži Šabanovo prezzime. Pošto nisu bili imućni, te pare su iskoristili za gradnju kuće u kojoj i dan danas žive. 

Javila se i poznata amaterska pevačica Ivona Negovanović Cuca, koja je zapretila time da ima malog sina kojeg je dobila sa Šabanom, jer je poslednjih 15 godina bila u tajnoj vezi sa njim. Onda su ljudi kojima je Goca unapred uzela pare za Šabanove nastupe, dolazili na vrata i tražili da im vrati jer Šaban nikada se nije pojavio na nastupima, i to je dodavalo dodatnu glavobolju novom šefu porodice. Na sve to pojavio se i Mihajlo, najstariji sin, koji se zaglavio u kocki i narušavao ionako slab kućni budžet. 

Zadužio se kod Beogradskih zelenaša, pa je sve Goca morala da vraća, a mediji su jako brzo došli do tih informcija. Sada je u vezi sa bivšom ženom od karića, a Goca je poludela kada je videla da je u vezi sa razvedenom i koja još ima dete. Dala mu je ultimatum, ili da je sluša, ili da seli iz kuće…

Preporučujemo