NEVEROVATNO – SVI ZAPANJENO GLEDAJU SLIKE IZ MLADOSTI ČUVENE RUŠKE JAKIĆ: Prava lepotica koja nije uradila ni jednu operaciju na sebi!

0

Nekadašnja voditeljka Ruška Jakić je i danas često tema napisa medija jer i u svojoj devetoj deceniji živi punim plućima i širi nevjerovatnu pozitivnu energiju oko sebe. Ruška je postala poznata u Jugoslaviji kada je vodila emisiju o modi koju je uvijek počinjala istim riječima:Dobro jutro lutko.

Ona je na našim prostorima i prva voditeljka koja je napravila intervjuu sama sa sobom a njen stajling su i onda a i danas komentarisali svi. Ruška je uvijek bila svoja i imala je stavove koje bi mnoge žene trebale da usvoje i uvijek je vodila računa o tome kako izgleeda ali nikada na sebi nije uradila niejdnu estetsku operaciju što se može i vidjeti kada se pogledaju njene fotke koje su stare nekoliko decenija.

Ona je sama jednom prilikom govorila o ovoj temi i rekla je kako su nekada Beogradom šetale prirodne ljepotice za kojima su muškarci gubili glave a danas je sve puno silikona dok je na djelu manjak mozga. Ona je rekla da su i u njeno vrijeme bile aktuelne estetske operacije ali da ona nikada nije ni pomišljala na to da im se podvrgne i ne može da vjeruje da neke žene mogu toliko da promijene svoj lični opis da ih niko više ni ne prepoznaje a smatra da time one gube i svoj identitet.

Ruška i danas tvrdi da je najveći afrodizijak za muški pol ženski mozak a ne izgled pogotovo kad on nije prirodan. Ruška je i danas puna samopouzdanja pa kaže da je nekada bila mlada i  lijepa a da je danas samo lijepa i smatra da za svoje godine odlično izgleda i da još uvijek zna kako da uživa u životu.