NEVEROVATNO! – EVO ZAŠTO NOVAK I JELENA JOŠ NISU KRSTILI DECU: Razlog je nesvakidašnji!

0

Novak Đoković je do prošle sedmice bio broj jedan teniser na svijetu a kako se sitaucija razvija od početka ove godine mnogi misle da je njegova karijera gotova. O njemu su izvještavali svi svjetski mediji nakon što je deportovan iz Australije u koju je otišao da brani titulu na prvom Grend slemu u sezoni ali pošto nije vakcinisan poništena mu je viza.

Još veći šok za njegove navijače je bio intervju koji je dao za BBC i u kojem je rekao da se neće za sada vakcinisati te da je spreman da žrtvuje sve buduće trofeje a nakon toga je nastupio samo na turniru u Dubaiju i ispao je u četvrtfinalu. Poznato je svima koji prate njegov život da je Novak veliki vjernik i mnogima nije jasno zašto još uvijek nije krstio svoju djecu, sina Stefana i kćerku Taru.

Iako Stefan ima već sedam godina  a Tara četiri Novak i Jelena ih još nisu krstili a razlog za to je otkrila Novakova majka Dijana u emisiji Dok anđeli spavaju. Ona je rekla da Novak želi da njegova djeca još malo porastu da bi bili svjesni šta znači čin njihovog krštenja te je dodala kao je jako ponosna na njega i Jelenu jer bi sve uradili da imaju duhovni mir.

 

Novak osjeća veliku zahvalnost zbog svega što je postigao u životu i drži se svojih uvjerenja i principa po svaku cijenu a to od njega čini pravog čovjeka. Novak je proveo na Svetoj Gori tri dana i sada oko vrata nosi osvešten krst sa Hilandara. Sam Novak je kršten kada je imao pet godina a za svoju djecu želi da oni budu svjesni tog čina i čeka da dovoljno odrastu.

Preporučujemo