Neverovatna priča dobila SPEKTAKULARAN NASTAVAK! Oglasio se i otac malog Toma i otkrio šta se desilo posle…Novak OVO nije smeo uraditi…(FOTO)

0

Novak Đoković je glavna tema u svim svetskim medijima u poslednjih par dana, i to od kako je osvojio Rolan Garos, i to na kakav način? Jednostavno je samleo celi tur, a ono što impresionira je to, kako je izbacio Rafaela Nadala, svog kolegu kojeg niko u Pariu nije dobio poslednjih 13 godina. 

Na ovaj način se aktivno uključio u trku za najviše gran slemova, jer Nadal i Federer imaju po 20, dok Novak sada ima 19. Ako tome dodamo da sledi Vimbldon i US Open, jako brzo bi mogli imati Novaka Đokovića sa po 21 osvojenim Gran slemom i sasvim sigurno bi ga to gurnulo u priču o najvećem teniseru svih vremena. 

Ono što je ostalo upamćeno jeste to da je nakon kraja meča prišao dečaku iz prvog reda, koji ga je celo vreme bodrio i poklonio mu svoj reket sa kojim je pobedio Nadala. Video snimak dečaka koji skače od sreće zajedno sa reketom, obišla je celi svet, a vrlo je reaalno da u svojim rukama ima neprocenjivo bogatstvo. Oglasili su se iz glavnih engleskih aukcijskih kuća te su rekli da reket sada vredi od 25-35 evra, a ak ose nastavi ovakva pompa njegova cena bi mogla da dođe i do 50.000 evra, što je van svake pamet. 

Međutim, to je sve ono što su kamere zabeležile, ali imamo i jednu stvar koja se desila posle, a to je da je Novak video kako se dečak raduje, a onda je posle ponovo se vratio i poklonio mu svoja 2 kačketa, a otac je rekao da će u njima igrati i svoj turnir u nedelju. 

Preporučujemo