Početkom 2000tih godina, cijela javnost je pratila ljubav i emotivni odnos između pjevača Željka Joksimovića i pjevačice Leontine Vukomanović. Oboje su, pored toga što su neizmjerno talentovani, bili svima zanimljivi baš zbog odnosa kakav su imali. Zajedno su radili i na mnogim pjesmama, ali kada su prekinuli svoj emotivni odnos, prekinuli su i svoju saradnju.

Naravno, poslije toga se Željko Joksimović oženio i dan danas je u sretnom braku sa voditeljkom Jovanom Joksimović. Nedavno je u javnost dospjela vijest da su se Željko i Leontina pomirili i da će ponovo sarađivati u polju muzike. Mnogi njihovi fanovi su naprosto ostali oduševljeni zbog ove vijesti i niko nije mogao na prvu da povjeruje. Ono što je još više šokiralo cijelu javnost jeste to što ih je prva podržala upravo Jovana Joksimović!

Leontina je prije nekoliko godina unazad napravila malu pauzu od stvaranja muzike, a Jovana i Leontina su 9 godina stavile svoj odnos na pauzu. Leontina je nekoliko puta bila gošća u emisijama koje je vodila Jovana, ali se to više nije moglo vidjeti. Mnogi su se iznenadili kada su saznali da su bivša izabranica i sadašnja supruga Željka Joksimovića ostale u korektnim odnosima.

S obzirom da su i Leontina i Željko jako uspješni i dobri u onome što rade, shvatili su da je velika šteta za cijelu muzičku scenu da ne nastave svoju saradnju. Jovna je lično predložila ovo svom suprugu i dala mu je ideju da mu Leontina pomogne na novom album. Jovana je odmah pozvala Leontinu, a Leontina je vrlo rado pristala. Leontina je ovu vijest javno potvrdila, a otkrila je da je Jovana najviše zaslužna za ovo.

Preporučujemo