Nepoznata žena se pojavila na SAHRANI: Stajala nad kovčegom, a onda su kod nje našli nešto što je SLEDILO sve!

0

Ima na svijetu ljudi koji ne prezaju ni od čega i koji su u stanju da radi vlastite koristi prekrše sve moralne i društvene norme. To pokazuje i slučaj koji se desio u Francuskoj kada se na jednoj sahrani pojavila porodici nepoznata žena koja je u kapelici stojala pored kovčega njihove preminule rođake.

Oni su joj dozvolili da joj oda počast jer su mislili da se radi o nekoj poznanici preminule koju oni nisu poznavali ali su se prevarili i ubrzo su se u to i uvjerili. Žena koja je imala šezdesetak godina je izjavila saučešće članovima porodice i rekla im da je sa pokojnicom bila prijateljica a kada je otišla i kada je jedan od njih prišao odru primjetio je da na pokojnici nedostaje njen nakit, odnosno ogrlica, minđuše i prsten.

Pozvali su istog momenta policiju koja je krenula u potragu za kradljivicom i ubrzo su je i uhvatili. Ispostavilo se da ona živi u samoj blizini pogrebnog preduzeća u kojem se incident i desio a u njeno kući koja se nalazi u Lijevenu oni su pronašli ukradeni nakit. Međutim ustanovili su i da joj ovo nije prvi put i povezana je i sa krađom novčanika iz džepa drugog mrtvaca čije je tijelo isti dan ali u jutarnjim satima bilo izloženo u istom pogrebnom preduzeću.

Onda je policija počela da sumnja da je to ovoj ženi bila uobičajena praksa posebno što su kod nje u kući pronašli veliki broj objavljenih čitulja u kojima su se nalazili i kodovi koji omogućavaju pristupanje prostorijama u pogrebnim preduzećima ui kojima se nalaze pokojnici. Ona će biti izvedena pred sud u toku ove godine.

Preporučujemo