Showbizz

Neodoljivu Anđelku zna cijeli Balkan, a čekajte da vidite njenog muža: Pravi frajer, vlasnik kafića: Zanijemit ćete kad vidite slike! (Foto)

Poznata glumica Anđela Prpić svoju je sreću pronašla pored supruga Darija sa kojim ima sina Jakova.

Ona je jednom prilikom za medije otkrila koliko se miješa u posao svoga supruga.

– Svi znate da glumici vole da sjede u kafanama. Tako da je naš posao vrlo blizak – rekla je ona kroz smijeh, te je dodala da kod njega naručuje mnogo toga, ali i to da ne koristi njegov položaj.

– Ništa je ne dobijam gratis, ja sve teškom mukom zaradim. Uz njega sam naučila mnogo o tom poslu i sada imam tu takozvanu profesionalnu deformaciju kad god uđem u bilo koji drugi kafić ili restoran ja odmah primijećujem svaku stvar, kako se konobar ponaša, da li je svjetlo dovoljno jako, kada su me uslužili, sve – navela je ona, pa zaključila:

– Ja nisam gazdarica, ja sam tamo samo uvijek rado viđen gost. Meni je vrlo važno da se u kafani osjećam domaćom, a vjerujem da se tamo tako osjećaju i ostali gosti. Svi moji savjeti idu u tom pravcu. Najbitnije je da to sve bude domaćinski.

U toku tog intervjua otkrila je kako je proteklo njihovo upoznavanje, i to da je svog supruga na početku veze lagala.

Anđelka je rođena u Požarevcu 23. oktobra 1984. godine. Ona je srpska televizijska i pozorišna glumica i televizijska vodditeljica. Svoju popularnost je stekla u televizijskoj emisiji Žene sa Dedinja. Bila je voditeljica poznate srpske emisije 48 sati svadba i emisije Noćni TV projekat. Cijenjena je glumica, a serija Andrija i Anđelka je postala jedna od najpoznatijih serija ikada.

Oglasi – Advertisement