NEMOJ DA SE IGRAŠ, OVO JE VENČANJE MOG JEDINCA I JA PLAĆAM POLA! Jovanka otkrila snaji šta će OBUĆI na venčanju i svi u ŠOKU! FOTO

0

U nastavku današnjeg članka malo govorimo o venčanjima i dogodovštinama koja su povezana sa istim. Na Balkanu je uvek bilo materijala za pisanje o svadbama, na kojima se uvek moglo videti sve i svašta. Od ulaska pevačice u teretnom kamionu pod šator, pa sve do toga da mladoženja dovuče mešalicu sa 3 tone betona ispred mladine kuće. 

Šta tek reći za pevačicu koja je prošle godine na jednoj svadbi u okolini Obrenovca na pauzi između 2 pesme, iza pasa izvadila pištolj i krenula da puca gde je stigla. Snimak je za jako kratko vreme postao viralan, a svi su ga delili je je više neobično da na svadbama puca jedna žena, u ovom slučaju žena. Mi danas govorimo o jednoj majci koja je se jako teško odvajal od sina jedinca, i na dan svadbe je ispao malo veći konflikt. 

Tako je isplivala prepiska između svekrve i snaje, a šokirana snaja je pokazala celo njihovo dopisivanje, gde joj je škrta svekrva rekla da ona plaća pola venčanja, i da želi da na istom ona nosi njenu venčanicu od pre 37 godina! Što je najgore, došlo je i do rasprave, a svekrva ju je u jednom trenutku nazvala i dr oljo. Pogledajte i sami šta joj je predlagala da obuče na sebe..

Preporučujemo