“NEMAM PRAVA DA GA ZADRŽIM PORED SEBE”: Goca u MUCI posle pete neuspele vantelesne, Raša ne može više da PODNESE!

0

Poznata pjevačica Goca Tržan se sa svojim mužem Rašom već godinama bori da dobiju potomstvo a nakon što ni peti pokušaj vantjelesne oplodnje nije uspio ona je otvoreno progovorila o svemu kroz šta prolaze u emisiji Mi danas koja se prikazuje na K1 televiziji.

Goca je rekla da ih je ova borba da se ostvare kao roditelji  koju vode već godinama dodatno zbližila i očvrsnula njihovu ljubav i rekla je da je njeno mišljenje da parovi koji ne mogu da imaju djecu a to pokušavaju godinama osjećaju bol dok god su živi jer se sa tim jako teško pomiriti. Dodala je i da ne zna kome je teže ženama ili muškarcima.

Pošto je od svog muža starija 14 godina Goca je od prvog dana bila spremna na to da će se jednom desiti da Rašo poželi da ima svoje dijete i da će je ostaviti i potražiiti mlađu koja će mu ga moći i podariti jer je Goca biološki već prešla granicu godina u kojima žena može da ostane u drugom stanju.

Kako je bila tada svjesna da ne može na silu da ga zadrži tako misli i sada i kako kaže ne zadržava ga ni sada. Rašo joj e bio najveća podrška nakon što bi završio proces vantjelesne oplodnje i kada bi saznala da nije uspio. Jedno drugom su podrška i oslonac a on joj svaki put kaže da mu je jako teško jer ona nosi sav teret pošto je u ovom procesu na ženama sve. One dobijaju stimulaciju i prolaze kroz prave hormonske oluje a  naporno je i psihički. Goca je istakla da je žena tada jako napeta jer hemija i biohemija rade svoje da je sve skupa gore od PMS-a koji se pomnoži sa sto.

Preporučujemo