“Nemam kud, ostavili su me u OGROMNIM DUGOVIMA!” – Glumac Tika Stanić otvoreno o svojim najtežim danima!

0

Jedan od poznatijih glumaca u Srbiji je Tihomir Stanić koji je imao par zapaženih uloga a onda je odlučio da se okuša i kao producent što ga je skupo koštalo. On je upao u velike finansijske probleme što ga je dovelo do depresije i nalazio se na ivici psihološke provalije odakle se jedva izvukao.

Priča se po kuloarima da je glumac mnogima ostao dužan zbog svog izleta u bavljenje produkcijom što baš i nije tako dobro ispalo. On je naime kada se prihvatio produciranja dobio obećanje iz svijeta kulture da će mu svi troškovi biti refundirani i on nije nimalo štedio, naprotiv mnogi bi rekli da se razbacivao novcem i da je baš sebi dao oduška.

Međutim kada je sve došlo na red da se plati od onih koji su mu obećavali refundaciju nije bilo ni traga ni glasa i svi su ga izbjegavali i on je tada polako počeo da shvata da je izigran i da je nasjeo na lažna obećanja. Tihomir je za medije rekao da se ipak nije pokajao što se upustio u produciranje filmova jer su oni kvalitetni i pokazalo se da se dobro bavio temama koje je odabrao.

Ipak kaje se zbog toga što je vjerovao ljudima koji su mu obećavali pomoć a onda ga ostavili u dugovima do guše. On je priznao i da je napustio produkciju zato što je jako teško dolazio do novca a brzo ga je trošio i na taj način je upao u nezavidnu situaciju ili kako je on to opisao u provaliju. Kaže i da ga je stid kada sretne ljude kojima je dužan ali da se oni na njega ne ljute jer shvataju da je i on prevaren. Da bi im vratio dugove Tihomir radi kao promoter jednog proizvoda a novac im daje i od svojih honorara.

Preporučujemo