Nema više sumnje, IVANA JE TA: Miloš Biković doneo je odluku i svi čestitaju! (FOTO)

0

Slavne ličnosti su mnogim ljudima zanimacija i to je tako već dugi niz decenija otkako su se mediji raširili svijetom i kako je tehnologija poput interneta uznapredovala. Nažalost, mnoge ljude to dovede do nekog stadija gdje su pretjerano opsjednuti životima slavnih ličnosti umjesto da se pozabave svojim životima i problemima.

Baš zato često dođe do širenja kojekakvih glasina koje se na kraju ili pokažu neistinitim ili nikad ne saznamo pravu istinu, ali zato ti tračevi dođu do svih medija. Te patnje najbolje znaju slavne ličnosti i moraju se naučiti nositi s njima da se to ne bi prelilo u njihove privatne živote. Glumac Miloš Biković je pametno dosad igrao tu igru jer nije pokazivao nijednu svoju partnericu javnosti i stoga je imao neki oblik mira. Međutim, otkako se sa svojom novom djevojkom Ivanom pojavio na premijeri svog filma prošle godine, ljudi samo bruje o njemu i njegovoj djevojci iz Crne Gore.

Ivana je Miloša upoznala sa svojom porodicom i čini se da se jako dobro slažu, a obožavaoci špekulišu da će ona biti ta koju će glumac zaprositi jednog dana i odvesti je pred oltar. Razlog tim špekulacijama je to što su se nedavno pojavili zajedno na važnom događaju za Miloša.

Naime, na dodjeli vidovdanskih priznanja su došli zajedno i bili tu sve vrijeme kao pravi zaljubljeni par i svi tvrde da su savršeni jedno za drugo. Budući da je ovo prva djevojka koju Miloš ovako javno eksponira, svi misle da će se oni uskoro uzeti i osnovati porodicu. Šta vi mislite o ovome?