Nema više razloga za smeh: Vesna Radusinović objavila tužne vesti na Instagramu, svi prijatelji šalju podršku (FOTO)

0

Spisateljica Vesna Radusinović je u srpskoj javnosti postala poznata nakon što je uplovila u vezu sa Milomirom Marićem urednikom i voditeljem na TV Hepi koji je poznat po svojim gostima koji često izjavama šokiraju javnost a i on im se u tome zna pridružiti.

Tako je jedno vrijeme skor svaki dan u njegoovm studiju gostovao osuđeni ratni zločinac Vojislav Šešelj kojeg već dugo niko ne uzima za ozbiljno. On i Vesna su se upoznali davno kada j ona imala samo 15 godina ali su svoju vezu započeli kada je ona nakon svog razvoda sa sinom doselila u Beograd.

Sarađivali su na jednom projektu i iskre između njih su planule pa su nakon nekoliko mjeseci veze odlučili da počnu zajednički život. Nikada svoju vezu nisu ozvaničili pred matičarem jer smatraju da papir ne znači ništa a jedino što im je važno je da se vole i da su tu uvijek jedno za drugo i u najtežim trenucima.

Tako je bilo i prije godinu dana kada je Vesni umrla majka što je nju strašno pogodilo i a uz to su i godine dovele do toga da se Vesna uozbilji i da više ne bude onaj boem kakva je bila u mladosti kada je posjećivala splavove i igrala do sitnih sati sa prijateljima. Ona je svoju žal za mladošću i ovim daniama podijelila i sa svojim pratiocima na društvenim mrežama a u objavi je napisala da već dugo ne nosi crveni ruž ni velike minđuše niti igra po splavovima jer je vrijeme preuzelo mladost i predalo je zrelosti . Međutim njen vedar duh i smisao za humor su ostali isti i ona kaže kako je to u redu jer vrijeme nosi svoje.

Preporučujemo