NEMA ŠANSE DA GA PREPOZNATE: Nekada dugokosi momak sa loknama, a danas jedan od NAJPOZNATIJIH DOMAĆIH PEVAČA! (FOTO)

0

Mnogo je pjevača koji su se pojavili na našoj sceni tokom ili poslije rata koji su i dalje popularni i pune sale gdje god se maknu. Takvi su se održali jer znaju izabrati dobru pjesmu koju će kupiti, a neki čak toliko strastveno nastupaju na bini da se ljudi otimaju za ulaznice.

Jedan hrvatski pjevač koji ispunjava takve kriterije je Toni Cetinski koji je još od svoje petnaeste godine na sceni, ali se znatno promjenio. Ne liči nimalo više na mladića koji je bio kad je započeo svoju karijeru kad vjerovatno nije ni slutio da će biti pop zvijezda koju svi znaju. U ovom članku ćemo s vama podijeliti fotografije iz mladosti poznatog Tonija Cetinskog dok je još imao kosu i kad je bio koji kilogram lakši. Naime, na slikama možete vidjeti da je Toni nekada pokušavao da ima rokerski imidž sa dugim loknama i minđušama, a samo su mu oči prepoznatljive i danas.

Današnji Toni Cetinski je drastično promjenio stil i svima je prepoznatljiv na prvu, ali smo sigurni da ga ne biste mogli prepoznati da se vratite u prošlost i sretnete ga ovakvog. Izdao je čak jedanaest studijskih albuma i pregršt hitova otkako se probio na sceni.

Svi dobro znamo njegove hitove kao što su “Blago onom ko te ima”, “Opet si pobijedila”, “23. prosinac” kao i raznorazne duete koje je radio sa najvećim zvijezdama Balkana kao što su pokojni Toše Proeski ili Oliver Dragojević, a Cetinski je i dalje aktivan i trudi se što više nove muzike da izbaci.