NEMA KO GA NE ZNA, a OVO je njegova 20 godina mlađa žena! Sva tetovirana, samo postavlja provokativne slike, ćer mu može biti…DRUŠTVENE MREŽE GORE! (FOTO)

0

Danas malo govorimo o Draganu Marinkoviću Maci, čoveku koji je naprosto ekspllodirao u poslednjih 10 godina svoje karijere. Poznati sarajevski glumac, koji odlično radi stend ap predstave, sasvim slučajno se našao u farmi pre nekih 10 godina, i od tada kreće njegova rijaliti karijera, koja traje i dan danas. 

On je postao u jednom trenutku i voditelj na TV Pinku, a danas su mu vrata apsolutno sviugde otvorena. Postao je i voditelj u samoj Zadrugi, a svi ste se mogli uveriti u njegov ludački način vođenja emisija, kao i poseban stil humora kooji krasi ovog BH glumaca. 

Željko Mitrović je i više nego svestan njegovih kvaliteta, tako da ga i dobro plaža za njegov deo posla. Međutim, ono u čemu je Maca nestašan, jesu žene, a do sada je imao 2 propala braka iza sebe, ima i blizance iz prošlog braka, a pre par godina je rekao da nema šanse da se ponovo oženi. Međutim, kada je upoznao jednu frizerku u Sarajevu, jednostavno je pogazio svoje obećanje, a pogledajte samo kako ona izgleda. 

Njeno ime je dragana, i na sebi ima jako veliki broj tetovaža, a na društvenim mrežama Instagram prati je preko 120.000 osoba. Da li biste vi prekršili obećanje zbog ovakve žene? Pišite nam u komentarima sva vaša mišljenja…

Preporučujemo