Nema čega da se stidi: Mirka Vasiljević u kupaćem pokazala kako žena zaista izgleda posle četiri porođaja (FOTO)

0

Jedan od poznatijih parova na javnoj sceni u Srbiji su glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić koji imaju četvero djece ali se još uvijek nisu odlučili da stanu pred matičara. Kako su mediji već pisali Mirka nema nikakvu želju za vjenčanjem i zadovoljna je odnosom kakav trenutno ona i njen partner imaju i smatra da jedan papir ne bi ništa promijenio.

Vujadin vrlo često svoje pratioce obraduje fotografijama svoje izabranice na društvenim mrežama a nedavno je objavio jednu na kojoj je Mirka u kupaćem kostimu pored bazena sa svojom kćerkicom i ta fotka je jednostavno zapalila društvene mreže i komentari koji su uglavnom sadržavali komplimente na račun Mirkinog izgleda su se samo nizali jedan za drugim.

Pored toga mnogi su se pitali da li je realno da žena koja je rodila četvero djece ima ovako izvajanu figuru i na koji način joj to polazi za rukom. Ona je jednom ptrilikom otkrila da su za to zaslužni redovni treninzi i njen način ishrane. Mirka je prvi put ostala u drugom stanju kada je imala samo 20 godina i tada je još izgledala kao djevojčurak a tek nakon poroda se njeno tijelo formiralo u tijelo žene.

U svakoj trudnoći Mirka je dobila po 10 kilograma a nakon porođaja bi joj ostalo oko pet kila viška. Naakon trudnoća se uvijek držala izmijenjenog jelovnika pa je tako jela obilan doručak, jaja i šunku ali bez hljeba. Za ručak bi uzimala meso ili ribu sa salatom a večera je po pravilu bila lagana, tek toliko da se osjeti da je nešto pojela. Važno je i to da je večerala najkasnije oko sedam ili osam sati.