Novo

Nekima blagoslov, nekima iskušenje: Stigao je proljetni horoskop za 2020. godinu: Saznajte šta vas čeka!

Kada nastupi 19. mart 2020. godine kreće proljetna ravnodnevnica.

Tada ćemo dobiti nevjerovatnu energiju i priliku za rast.

Ovan
Proljeće će vas početi sa nekoliko iznenađenja. Proljeće je definitivno vaš period u godini i tada se osjećate energično i pozitivno. Ali morate biti jako pažljivi tokom marta zbog negativnog uticaja retrogradnog Merkura. Većina Ovnova će doživjeti neuspjeh zbog mračnog uticaja Merkur planete. Kada upadnete u bilo kakvu poteškoći to podnosite sa puno hrabrosti i nećete dozvoliti da vam bilo šta ukrade osmijeh ovog proljeća.

Bik
Vama će trebati nevjerovatna odlučnost jer ćete proći kroz ogromne promjene. Vi ćete morati preuzeti odgovornost za mnoge stvati koje se dogode bilo gdje, kod kuće, u ljubavnom odnosu ili na poslu. Od vas se izričito zahtjeca da donesete jako teške odluke. Ako ste nezadovoljno, ovo je pravi trenutak da promijenite sve što vas spriječava i što vam zadaje brigu. Vaša sreće će se pojaviti kada se malo više posvetite sebi.

Blizanci
Ono što vas sputava u onome što ste htjeli uraditi ovoga ljeta su finansijski problemi, ali nemojte dozvoliti da vas to slom i udalji od veoma važnih ciljeva. Ali, vi, dragi Blizanci imate jaku moć prilagođavanja, te ćete uvijek lako pronaći riješenje za probleme. U toku maja mjeseca zvijezde vam pripremaju prelijepa iznenađenja i sretnije životne okolnosti. Pokušajte ovaj period iskoristiti maksimalno!

Rak
Vi ste spremni da se aktivirate na životnom putovanju a ne morate čak ni da puno razmišljate o tome koju bi strategiju trebalo sprovesti. Bilo da se problem pojavio u ljubavnom odnosu, poslu ili porodici vi te sve teškoće riješavate vrlo lako. Jako ste umorni od čekanja da se bilo šta promijeni. Sada preuzimate sve stvai u svoje ruke. Ovo proljeće će biti i malo naporno za Rakova, jer će konstantno biti zauzeti obavezama, međutim, sav taj trud će se itekako isplatiti.

Nastavak teksta možete pogledati na linku OVDJE.

Oglasi – Advertisement