NEKADAŠNJA VODITELJKA GRANDA SADA ŽENA ITALIJANSKOG GROFA: Upoznali se na INTERNETU pa venčali… sada živi bajku!

0

U muzičkom takmičenju Zvezde Granda prošli su razni takmičari i takmičarke, ali i članovi žirija i voditelji. Sigurno se sjećate Lidije Skrinjik Arćeri koja je nekada vodila Grand. Ona je trenutno u braku pa se zbog toga povukla malo sa javne scene, a način na koji je upoznala svog supruga je mnogima zanimljiv.

Naime, njen suprug je grof rođen i živio u Italiji, a oni su se upoznali preko interneta. Nakon što se udala za italijanskog grofa, brzo se preselila u Srbiju i povukla se sa naše scene. Pored toga, promijenila je i svoje ime. Više se ne zove Lidija Skrinjik Arćeri, već Gianluigi E Lidija Archieri. Jednom prilikom je i Lidija sama pričala o tome da je svog supruga Gianluigi Arćerija upoznala preko interneta i brzo su započeli svoj ljubavni odnos koji traje i dan danas.

 

Za vrijeme svoje voditeljske karijere, bila je zaista i više nego uspješna i tražena, ali se onda udala. Udala se, preselila u Italiju i skroz nestala sa naših malih ekrana. Odlučila je da se posveti svojoj porodici i svom privatnom životu, pa se prestala biti tv voditeljica. Malo ko zna da je Lidija diplomirala italijanski jezik, a svoje znanje iz ovog jezika željela je da unaprijedi upravo preko interneta.

Ona se sa suprugom sadašnjim nije upoznala preko društvenih mreža, koje danas postoje, već na nekim drugim četovima je bila. Imala je želju da s nekim razgovara na italijanskom, ne sluteći da će tako upoznati svog budućeg supruga. Oni su se upoznavali 3 i po godine, a onda su se vjenčali. Oboje iza sebe imaju već jedan propali brak, a oni su u brak stupili jer im je bio potreban papir.

Preporučujemo