NEKADA SU KRILI ZUBE, A DANAS IH PONOSNO POKAZUJU GDE STIGNU! Pogledajte kako su poznati, POSEBNO CECA, izgledali pre veštačkih zuba! HIT! (FOTO)

0

Danas vam donosimo opet malo vesti iz šou biznisa, a govorit ćemo o zvezdama naše domaće scene. Poznate osobe vrlo često rade korekcije na svom telu i licu, pa iako se to vrlo jasno vidi, veliki broj njih to krije govoreći da je za sve zaslužna dobra genetika.

Rade se sve moguće korekcije, od povećanja usana i grudi do korekcija nosa i peglanja bora, ali ipak najlakše se zapaze one na licu. Najsmešnija nam je definitivno Satnija Dobrojević koja je svoj sadašnji izgled platila čak 15 hiljada evra, a svi ste imali priliku da je vidite kako je pre svih estetskih korekcija izgledala. To su dve potpuno različite osobe. Međutim dovoljno je samo da nađemo stare slike sa početka njihovih karijera i da ih uporedimo sa današnjim, sve će nam biti jasno. Ono što je zanimljivo je da čak njih 99,9% radilo korekcije na svojim zubima i da veliki broj njih ima “Holivudski osmeh”.

Pogledajmo slike Dragane Mirković i Maje Berović od pre i posle, a najbolji primer korekcije zuba je kod Voje Nedeljkovića, jer je na jedinicama imao poveliki razmak, a sada je to lepo sređeno. Takođe i Milan Stanković je imao sitne zube i imao je osmeh u kom preovladaju desni, a danas ima puno lepši osmeh.

Emina Jahović i Milica Todorović su imale pomaka što se tiče osmeha, ali rekorder je ipak Ceca Ražnatović. Ona je čak tri puta menjala osmeh. Prvi put kada se udala za Arkana, drugi put kada je rodila sina Veljka, a treći put je uradila “Holivudski osmeh”.

Preporučujemo