Nekada su je smatrali za najljepšu ŽENU U JUGOSLAVIJI- Danas ima dvije kćerke i obje su ljepotice- NE ZNA SE KOJA JE LJEPŠA (FOTO)

0

Bivša Jugoslavija, ako je po čemu bila jaka, onda je to svakako po muzičkoj sceni, bilo da se tu radi o narodnoj muzici, pop, zabavnoj ili rock, bio je to period kada se pravila strašno dobra muzika i kada su ovim dijelom svijeta vladali mnogo talentovani pjevači i pjevačice kao i bendovi. Jedna od onih koja je smatrana ikonom pop muzike, te jednom od najljepših pjevačica u Jugoslaviji je svakako Marina Perazića koja je sa svojim bivšim suprugom  Ivanom Feceom Firčijem imala veoma buran brak koji im je donio kćerke Miu Katarinu i Lunu Mariu Fece.

I sama Marina priznaje da su najljepši dio tog njenog braka svakako njene kćerke, koje žive u New Yorku, ali veoma često dolaze u Novi Sad. Starija Mia se bavi modnim dizajnom, ima i svoj bend, a kako Marina kaže njen autentični modni ukus do izražaja dolazi i u ličnom stilu, a njena sestra Mia se ovih dana oglasila i na društvenim mrežama:

” Mojoj najdražoj je danas rođendan! Riječi nisu dovoljne da opisu koliko te volim moju sreću što si baš ti moja sestra. Prošla godina je bila bizarna svima, ali sam zbog te čudne godine ponovo provela s tobom puno vremena, kao kad smo bile male, nas dvije zajedno u nekom našem svijetu i zbog toga sam prezahvalna. Iako me nekad to nervira, zapravo mi je slatko kad me imitiraš koliko sam ti smiješna iako mi nije uvijek baš jasno zašto. Dokle god vidim osmijeh na tvom licu, to mi je jedino bitno. Mjesecu moj, želim ti da sijaš najsjajnije, želim ti sve što želiš samoj sebi, zaslužuješ samo najljepše, najbolje stvari koje svijet može da pruži! Nikada nemoj zaboraviti da bez obzira na to gdje smo, naša ljubav je neraskidiva, I always have your back! Sretan rođendan Lunice moja predivna, hrabrice i kraljice univerzuma!”

 

Preporučujemo