Nekada najlepši glumac u Jugoslaviji posle bolesti više nije isti: Pogledajte kako danas izgleda Aljoša Vučković (FOTO)

0

U Jugoslaviji se velika pažnja posvećivala razvoju sporta i umjetnosti i u ove oblasti su ulaagane velike pare pa nije ni čudo da je postojao veliki broj ljudi koji su postigli ogromne uspjehe u polju svog rada. Kada je u pitanju gluma veliki broj talentovanih žena i muškaraca su tada bili na sceni i mnogi od njih su postali jako uspješni i zauvijek će njhova imena ostati upamćena zahvaljujući ulogama koje su ostvarili.

Jedan od njih je i Aljoša Vučković koji je glumio u Velom mistu i drugim filmskim ostvarenjima ali ga gledaoci najviše pamte po ulozi doktora u Boljem životu koji je oženio zanosnu Viki. On je u to vrijeme smatran jednim od najljepših glumaca na ovim prostorima i velikim zavodnikom a posljednjih godina se potpuno povukao iz javnosti i to zbog bolesti.

Aljoša je prije četiri godine otkrio da vodi borbu sa teškom bolešću ali nije želio da ulazi u detalje i otkrije o kojoj bolesti se radi. Da je u jako lošem zdravstvenom stanju pokazale su i fotke koje su tada nastale i na kojma bi malo ko prepoznao Aljošu koji se potpuno promijenio kada je fizički izgled u pitanju.

Glumac je bio i na liječenju u bolnici u Beogradu gdje živi sa svojom suprugom Editom sa kojom ima i dvije kćerke Leanu i Saru. Lijepa vijest je da je Aljoša uspio da prevlada teške trenutke i da se ponovo vratio na pozorišnu scenu ali nije poznato da li je ozdravio u potpunosti. Šta vi mislite o ovome?