Nekad je izgledala kao muško, a danas je jedna od najzgodnijih na estradi – Svi je obožavaju: Tek kad vidite OVAJ detalj (FOTO)

0

Estrada i društvene mreže su današnja vremena učinili veoma narcisoidnim i površnim. Ljudi sve manje mare za nekim vrijednostima kao što su uljudnost, prizemljenost, autentičnost, poštenje i samopoštovanje. Svi gledaju kako da se prodaju i koriste Instagram, TikTok, YouTube i druge platforme da od sebe naprave spektakl ili budalu za novac i slavu.

Mnogi, a naročito djevojke i žene, se okreću estetskim zahvatima poput liposukcije ili plastične hirurgije ne bi li izgledale poželjnije, ali nažalost time samo sebe izvještače i izgledaju skroz neprirodno. Pored toga se i previše šminkaju i onda to izgleda katastrofalno, a sve je popularnije i popularnije. Jedna pjevačica koja je to malo umjerenije izvela i danas izgleda i dalje iole normalno je uspjela da postigne dan i noć razliku kad pogledate njene stare slike. Sliku koju vidite u ovom članku su mnogi komentarisali i rekli da djevojka na njoj izgleda i više nego muškobanjasto i otrcano.

Doduše, takva su vremena i moda nekad bili, a da li znate ko je ova pjevačica? Vjerovali ili ne, to je Sanja Maletić koja danas ne liči nimalo na sebe u prošlosti. Istina, plastična hirurgija je tu učinila svoje, ali u nekoj manjoj mjeri nego što estradne ličnosti inače sebi rade.

Sanja je poznata po tome i što se trudila da izbjegne skandale koje njene kolege i kolegice koriste kako bi ostali slavni i relevantni. Sanja se uvijek trudila da pjevanjem postigne što je htjela, a nedavno je podijelila i slike s ljetovanja sa pjevačicom Lepom Brenom koju svi znamo.

 

Preporučujemo