Nekad izgledala kao muško, a danas PALI I ŽARI na estradi! Danas je jedna od NAJZGODNIJIH, isplivao i OVAJ snimak, ZNATE LI KO JE?

0

U nastavku današnjeg članka malo se vraćamo u zlatnne 80 i 90 godine prošloga veka, bar kada su u pitanju lepe pesme. Mi se danas malo igramo sa slikama popularnih osoba u cvetu njihove mladosti, a verujemo da preko 90% vas ne bi prepoznali neke slavne pevače ili glumce kada su bili deca ili u tinejdžerskim danima. 

Razlog toma je svakako majka priroda, koja je uslovila da se mi svi jednostavno menjamo, ali isto tako ima i onih koji su se definitivno upropastili sa silnim plastičnim operacijama. Da li možete da prepoznate devojku koja je na slici, i znate li uopšte o kojoj pevačici je ovde reč?

Sanja Đorđević je ime devojke koja je na slici, i us voje doba ona je žarila i palila scenom definitivno. 90 ngodine su bile njene godine kada nikoga nije ostavljala ravnodušnim, a ono što je karakteristično za nju je to, da je ona sa svim pevačicama u jako dobrim odnosima, i sa nikim niikada nije imala bilo kakav vid svađe. 

Ove godine se družila sa Lepom Brenom, koja ju je pozvala da provozaju koji krug na njenoj novoj jahti, za koju je Brena iskeširala skoro 6 miliona evra. Može se reći da je ona danas stasala u puno lepšu i zgodniju ženu nego što je to nekada pre bila. Vaša mišljenja o njoj?

Preporučujemo