NEĆE IM BITI SVEJEDNO: Aleksandra Prijović bez dlake na jeziku otkriva ko je bolja svekrva Zorica Nakić ili Lepa Brena!

0

Na javnoj sceni u Srbiji postoji dosta bračnih parova koji su zbog svojih profesija poznati a među njih spadaju i Lepa Brena koja je u Jugoslaviji bila daleko najpopularnija pjevačica a koja se početkom devedesetih udala za tada najboljeg srpskog tenisera Bobu Živojinovića.

Njih dvoje su u braku preko trideset godina i dobili su dva sina Stefana i Viktora a sa njima je odrastao i Bobin sin kojeg je dobio u braku sa Zoricom Nakić. Filip ima odličan odnos sa svojom maćehom i mnogi nisu ni znali da mu Brena nije biološka majka sve do njegovog vjenčanja sa Aleksandrom Prijović Prijom.

Naime tada su se zajedno pojavile Brena i Zorica koje imaju odličan odnos a javnost je špekulisala o tome sa kojom se Prija bolje slaže.  Zorica koja se poslije Bobe udala za poznatog košarkaša Ivu Nakića sa kojim živi u Americi već dugi nz godina i imaju i dvije kćerke  ne dolazi tako često u Srbiju. Brena je s druge strane Filipa prihvatila koa da je njen rođeni sin i odgajala ga je sa puno ljubavi pa i nju Prija doživljava kao svoju svekrvu.

Brena je i Priju primila raširenih ruku u svoj dom i svoju porodicu a nakon što se rodio mali Aleksandar svi su uključeni u njegov život. Brena ali Zorica su uključenje u njegovo čuvanje i obje sa Prijom imaju odličan odnos. Na pitanje sa kojom od njih se bolje slaže Prija je rekla da je jako teško odgovoriti jer se sa obje stalno čuje, Brena dolazi kod njih kada god može a isto tako i Zorica i obje su joj podjednako drage.

Preporučujemo