Novo

NEĆE DA PRIZNAJU: 7 stvari koje svi muževi žele od svojih žena u braku, ALI SE NE USUĐUJU TO REĆI

Vaš suprug, možete misliti, ima više od tjelesnih potreba. Ovo su neke od stvari koje svaki muž želi.

Pokažite mu svoje osjećaje

Možda neće da vam prizna, ali voli kad mu pokažete da ga volite. Kad ga uzmeš za ruku, držiš i ljubiš. Na taj način se osjeća voljenim i željnim.

Strpljenje i razumijevanje

Neće uvijek raditi sve kako treba u odnosim i u životu. I u takvim se trenucima nada da ćete ostati strpljivi i razmljivi, nada se da se sjećate da je samo on čovjek, da uči i da griješi. Želi da budete na njegovoj strani, a ne da budete protiv njega.

Pokažite da ga cijenite i zahvalite mu se

Ukoliko imate sreće, onda ste s muškarcem koji se trudi za vašu vezu i vas. On želi znati da cijenite te napore. Želi čuti vaše riječi o tome, da čuje vašu zahvalnost. To je sve što mu treba, vaš osmijeh, vaše “hvala” i vaše “cijenim to”, a ne nezadovoljstvo i neka kritika. Poslije toga, će samo pokušati još više.

Prihvatanje

Nada se da ćete ga prihvatiti onakvog kakav jeste. Zna da ima mane i da nije savršen. Ali nada se da ga možete voljeti tako i da nećete pokušati da ga promijenite. A onda će se pokušati poboljšati samo zbog tebe.

Manje drame

Morati znati da muškarci mrze dramu. Niko se neće udati za onog ko će mu samo pogoršati život i ništa drugo. Čovjek želi pronaći pouzdanost i stabilnost u vama.

Poštovanje

Niti jedna veza ne može biti zdrava i jaka ukoliko ne stoji na temeljima međusobnog poštovanja. Za muškarca je jednostavno potrebno da ga poštujete kao osobu, tako da, pazite na govor i ponašanje tako ad ga ne ponižavate zbog toga što će ga to dotaknuti do srži.

Sloboda

To što ste zajedno, ne znači da treba da zaboraviti na sebe i svoju osobnost. Čovjek mora da ima slobodu. Ponekad može tražiti i osobni prostor i nada se ad ćete to i poštovati.

Oglasi – Advertisement