NE ZNAJU ŠTA ĆE SA PARAMA, A IZGLEDAJU KAO BESKUĆNICE: Život ove dve sestre godinama ŠOKIRA javnost! (FOTO)

0

Sestre Meri Kejt i Ešli Olsen se smatraju jednim od najbogatijih žena na svijetu i nalaze se na listi prvih sto po bogatstvu koje posjedu. One su se još kao djeca i tinejdžerke bavile glumom i prije nego su napunile 20 godina na svojim računima su imale preko 100 miliona dolara dok se po nekim procjenma to bogatstvo danas procjenjuje na preko 500 miliona dolara.

Setre su postale  najmlađe producentkinje u Holivudu i to nakon što su osnovale firmu za produkciju filmova ali i časopisa i video igara. To se desilo 1995 godine a 4 godine poslije su već bile milionerke. One su u fokusu javnosti ne samo zbog posla kojim se bave nego i zbog svog načina oblačenja a u njemu propagiraju boemski stil.

Neki ih zbog toga smatraju modnim ikonama dok se drugi zgražaju i komentarišu da izgledaju kao beskućnice iako imaju brdo novca. One se na ove komentare nisu nikada obazirale, čak šta više osnovale u i modnu kuću čije je poslovanje jako uspješno. Sestre koje su prvi put bile na filmskom platnu kada su imale samo 6 mjeseci, nemaju namjeru da se više bave glumom ali i odbijaju da se priključe društvenim mrežama i naprave svoje profile na njima jer im to kako su one obrazložile u ovom trenutku ne odgovara.

Isti odgovor su dale kada im je ponuđeno da snime jedan film i one se trude da žive daleko od javnosti i medija ali to i nije lako jer se o njima često piše. Tako su Meri Kejt pojedini mediji povezivali i sa smrću glumca Hita Ledžera. Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo