NE VOLI DA SE EKSPONIRA! Otac joj ružan ko lopov, a ONA JE PRAVA LEPOTICA… Devojka radi u guglu, OVO JE NJEGOVA ĆERKA! (FOTO)

0

Danas govorimo o rijaliti programima u regiji koji polako kako se bliži septembar mesec ulazi u svoju finalnu fazu i sve je zanimljivije i zanimljivije po tom pitanjju. Videli smo pre 2 dana kako je završio prvi favoriz Tadruge Kristijan Golubović, koji je zaradio diskvalifikaciju sa ekscesom kojeg je napravio sa Miljanom Kulić. 

Podsećamo sve je krenulo od njihovog verbalnog duela, da bi mu Miljana Kulić opsovala mrtvu majku i tada je krenuo haos, Kristijan je naleteo na nju, a pobacao je i članove obezbeđenja, i odluka je doneta za tili čas. Kristijan Golubović je pokupio svoje stvari, i morao je krenuti kući, ali teži za 350.000 evra, i stanom u Beogradu na vodi koji je dobio od šefa cele priče Željka Mitrovića. 

Ovim se samo pokazalo ko je pravi rijaliti igrač, a to je svakako Miljana Kulić i Lepi Mića, koji tačno znaju verbalno da izbace nekog takmičara iz takta da krene na njih sa fizičkom snagom, što je zza njega čisti auto gol. Lepi Mića je svakako najveći provokator u celim Šimanovcima, a retko ko zna da je ovaj pevač starih srpskih narodnih pesama bio oženjen, i da čak ima i ćerku iz tog braka za koju malo ko zna. 

On je tako prošlo leto rekao da je kupio ogromnu vikendicu na Fruškoj Gori samo za svoju mezimicu, koja je u Holandiji i verovali ili ne radi za veliku kompaaniju, Google. Verujemo da je povukla genetiku na majku, jer na oca uopšte ne liči. Pogledajte i sami slike i donesite svoj sud o njoj..

Preporučujemo