NE SRAMOTITE SE! Da li ispod bele majice nosite beli grudnjak? Modni stručnjaci upozoravaju, OVO JE JEZIVA GREŠKA!

0

Idemo malo sa modom kod žena, koja je uvek bila i više nego osetljiva tema. Jako dobro se zna, da je nekada pre modne krpice su bile moderne po sezonama, a danas se to sve menja preko noći, pa tako imamo sada situaciju da je jedan modni detalj u modi nekih mesec ili dva, i onda nam dolazi nešto totalno novo. 

Muškarce toliko i ne brine ova informacija, a li kod žena je to itekako osetljiva tema, a mi danas malo govorimo o bojama koje su moderne ovih dana. Zelena i narandžasta, kao i crvena su trenutni hit, ali one dve boje koje nikada ne izlae iz mode su svakako bela i crna. One se definitivno mogu kombinovati u svim mogućim kombinacijama, i sa njima nikad anećete da pogrešite, tako bar kažu modni svetski stručnjaci. 

Međutim, jedna stvar se dešava redovno, da neke žene ispod bele bluze ili majice, znaju da stave grudnjak ili potkošulju u totalno drugoj boji, i to je onda modno samoubistvo. Kako rešiti problem, a da se u ove tople letnje dane ne napravi takva kardinalna greška, i da vam se onda sve ispod ocrtava i budite znatiželjne poglede u svojoj blizini? Mi vam u nastavku današnjeg članka donosimo odgovor i na to pitanje. 

Verovali ili ne, ispod bele majice možete obući crveni grudnjak, ma koliko god to čudno zvučalo. Naime, koža ima crvenkasti tonus, tako da će se stopiti sa vama, i jednostavno se neće isticati kao što je to slučaj sa belim grudnjakom.

Preporučujemo