NATAŠA, ŠTA SI TO URADILA SA GRUDIMA?!: Bekvalćeva se skinula u bikini, fanovi ostali ZBUNJENI – Na ovo je i KARLEUŠA reagovala! (FOTO)

0

Nataša Bekvalac, poznata pjevačica, je u prvi mah uhvatila priliku kako bi otputovala na ljetovanje zajedno sa svojim kćerkama.

Naime, Nataša već vrijeme provodi u Egiptu gdje je otputovala na odmor sa kćerkama Katjom i Hanom, i tu uživaju na moru, sunčajući se na pješčanim plažama.

Pjevačica je sa odmora objavila jednu “vruću” fotku sa plaže u mini bikiniju, te tako i pokazala nevjerovatnu figuru, ali tako je i zbunila fanove.

Većina je bila oduševljena zbog njezinog nevjerovatnog tijela na kojem mogu pozavidjeti i mlađe djevojke, međutim, bilo je i fanova koji su primjetili da su se njezine grudi promjenila. Čini im se da je Nataša smanjila poprsje, ili je možda smršala.

Mnogi od komentara na društvenim mrežama su glasili: “Da li si to smanjivala grudi??”, “Meni se čini da si imala veće poprsje prije”, “Moguće je da je dosta smršala”, “Meni je svakako zgodna i nema joj ravne”.

Na njezinu objavu je reagovala i Jelena Karleuša koja joj je ostavila nekoliko zaljubljenih emotikona.

Preporučujemo