NASTAVLJA SE DRAMA U SRBIJI! Marinin sin više neće da ćuti:”Nije Ceca nevina kao što izgleda, samo ja znam šta sam RADIO U NJENOJ VILI NA DEDINJU U POLA 3 UJUTRO…”

0

Ceca Ražnatović je neko ko je definitivno obeležio period od sredine 80 ih godina prošloga vekaa pa sve do danas. Njene pesme su postale antologijske, a dovoljno je samo pogledati po platformi You Tube, i videćemo čije pesme u globalu imaju i najviše pregleda. Ona svakako 80% svoje karijere može da zahvali Marini Tucaković, čiji su prsti upleteni u njene najveće hitove, koji joj i dan danas donose jako dobru zaradu. 

Međutim, u poslednje 3 godine, Marina Tucaković je jako bolesna, žena ima teško oboljenje, tu mor, a celokupna terapija i silno lečenje ostavili su jako veliki trag na njoj i na njenom izgledu. Kako je vnavodila za srpke medije, ona je izgubila skoro 15 kilograma, od silnih hemoterapija, i može se reći da će se jako teško vratiti u kolosek u kojem je pre bila. 

Milan Radulović Laća je njen sin, koji pokušava da izgradi svoju karijeru poput majke, ali za sad anije niti pola onoga što je bila njegova majka u kompozitorskom smislu. Jako je problematičan lik, a odmah se zakačio sa majčinom “zlatnom kokom”, kada ju je usporedio sa Dinom Merlinom, to jeste ratnim zločincima. Rekao je da ne voli njene pesme, i da mu nije jasno šta je njegova majka videla u njoj. 

Podsećamo sve je krenulo od toga, kada je on ponudio svoje tekstove Ceci, ali mu se ona zahvalila i rekla da bi ipak pričekala njegovu majku dok se malo ne dozove zdravlju. On se uvredio na njenu izjavu, i onda je još više počeo da sipa drvlje i kamenje po njoj, a u jednom trenutku je čak govorio da ga je Ceca zvala u svoju vilu u po mrkle noći. Mislite li vi da on izmišlja?

Preporučujemo