NAŠLI RUPU U DRŽAVNOJ LUTRIJI I UZELI MILIONE: Razbili sistem za 3 minuta, pa objasnili celom svetu KAKO!

0

Svaki narod i svaka kultura ima svoje viđenje dobre i loše sreće. Vjeruje se da nekom ide sve od ruke jer je sretan, a onaj ko je nesretan neće dobro prolaziti u životu. To se tako jednostavno gleda jer je život nasumičan i nikad ne možemo znati šta će nas snaći.

Nažalost, kapitalistički sistem je našao način da se obogati na toj apstraktnoj sreći tako što su uvedene kladionice i lutrije na svakom ćošku, naročito na Balkanu. To stvara ovisnost o kockanju gdje nikad nije dovoljno ono što se osvoji i vjeruje se da uvijek može još više od svega toga. Ovo ne funkcioniše baš u korist igrača, već svako ima istu priliku i sreću kad su ove igre u pitanju, tj. bilo kome se može desiti da osvoji neke pare. Otkriveno je da državljani SAD-a godišnje potroše oko 18.000.000.000 $ na kockanje i lutriju i to državi donosi prihod.

Štaviše, lutrija mnogim državama donosi ogroman profit i neki ljudi ne troše novac na kulturu i nauku, već na lutriju. Jedan stari par iz Michigana je pronašao rupu u zakonu i tako konstantno zarađivao novac na lutriji dok ih država nije otkrila, a vremenom su osnovali i svoju korporaciju.

Jerry i Marge Selby su dugo godina držali svoju vlastitu prodavnicu, a kasnije im se sreća osmjehnula. Jerry je inače diplomirani matematičar pa je uspio da otkrije kako da jednu vrstu igre okrene u njihovu korist i tako su zaradili mnogo miliona dolara. Ako želite znati koja je njihova tajna, kliknite na link ovdje.

Preporučujemo