NAŠEM POZNATOM VODITELJU HITNO URAĐENA TRANSPLANTACIJA!

0

Ljudi od davnina nešto rade sa svojom kosom kako bi bili zanimljivi odnosno fizički atraktivniji i privukli partnera ili partnericu ili se jednostavno dobro osjećali u svojoj koži. Industrija proizvoda za kosu je danas jako profitabilna i za žene i za muškarce, a frizerske salone i za ljude i za životinje vidimo svuda.

Nažalost, dosta muškaraca i ponekoliko žena se mora nositi sa problemom koji se zove alopecija. Ona podrazumijeva gubitak kose i jako često se zapravo nasljeđuje od predaka, dok neki oblici alopecije budu uzrokovani drugim simptomima. Normalno je kosu izgubiti usljed hemoterapije ili čak usljed stresa i drugih faktora. Kada kosu izgubite prirodnim putem, onda imate jako malo izbora. Neki odluče da budu skroz ćelavi, drugi forsiraju malo kose sa strane a postoje i oni koji pokušavaju to sve da srede uz pomoć brade. Bilo kako bilo, vjerujemo da mnogima nije prijatno kad ostanu bez kose i moraju se snalaziti.

To doživljava upravo i voditelj Dragan Marinković poznat kao Maca svima, jer su nedavno procurile slike na kojima se vidi njegova izbrijana glava na kojoj su crtali kako će izvoditi transplantaciju kose. To je procedura kojoj se podvrgavaju poznate ličnosti poput Elon Muska ili Dine Merlina da opet imaju kosu.

Izgleda da i Maca prolazi kroz tu krizu i želi da polako povrati svoju kosu u staru formu, jer je on ipak poznat dijelom i po svojoj kovrdžavoj kosi. Na šta će ta nova kosa ličiti je upitno, ali je očito da ovo postaje normalno mnogim ljudima. Šta vi mislite o ovome?

 

Preporučujemo